Skip to content

Over BaanFactor

BaanFactor

Persoonlijk | Dedicated | Transparant

Gemotiveerd personeel zoeken – én vinden. Dat is wat we doen bij BaanFactor; met veel plezier en focus selecteren wij de juiste mensen voor elke job. De succesvolle match tussen kandidaat en opdrachtgever is altijd onze prioriteit

Persoonlijk

Wij geloven in een persoonlijke aanpak waarbij iedere relatie op een unieke manier benaderd wordt. Hierdoor ontstaat er vertrouwen en een heldere samenwerking tussen opdrachtgever, kandidaat en BaanFactor.

Dedicated

Focus en aandacht voor vacatures die aan ons worden uitbesteed. Niet alleen werven op skills en ervaring, maar ook op persoonlijkheid. Dat maakt het verschil, en is de key om de perfecte én duurzame match te kunnen maken tussen kandidaat en opdrachtgever.

Transparant

Wij geloven in een open en eerlijke samenwerking, wat zich uit in een transparante procedure en prijsstelling. Kandidaten worden volledig in het proces begeleid en de opdrachtgever betaalt alleen voor de juiste match.

Wij werven, zoeken en selecteren passende kandidaten die aan de criteria van onze opdrachtgevers voldoen én bij hun cultuur passen.

”Door persoonlijke benadering het verschil te kunnen maken bij zowel klant als kandidaat. Dat is waar BaanFactor voor staat”

BaanFactor – Silvia Ott

Wat doen wij

Werving & Selectie

Het zoeken en vinden van goed personeel vergt de nodige tijd en energie. Wij nemen u deze tijd graag uit handen door u te ondersteunen in het wervings- en selectieproces. Waar wij vooral naar kijken is uw bedrijfscultuur, naast de wensen en verwachtingen voor de desbetreffende functie.

Wat zijn uw voordelen:

Uitzenden of Detacheren

Het kan zijn dat u te maken heeft met vervanging in verband met ziekte of zwangerschapsverlof. Of wellicht bent u op zoek naar medewerkers voor een tijdelijk project. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u eerst wilt aankijken of de werknemer wel echt bij uw organisatie past. Dit kan door middel van een tijdelijk contract; u kiest voor Uitzenden of Detacheren.

Wat zijn uw voordelen:

Greep uit onze vacatures

Sales Support Representative

regio Nijmegen
Fulltime
2500 -2700
HBO

Verzekeringsadviseur Particulier | 24 - 40 uur

regio Nijmegen
Parttime; Fulltime
2500 - 3200
MBO; HBO

Account Manager Buitendienst | 32 - 40 uur

regio Arnhem
Fulltime
3000 - 3500
HBO

Assistent Controller

regio Arnhem
32 - 40 uur
3200 - 3500
HBO

Schrijf je in voor jouw droombaan

Zodra jouw droombaan voorbij komt, nemen wij contact met je op.

Solliciteren

  • Max. bestandsgrootte: 512 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 512 MB.